Tilskudd til musikkopplæring - husk å rapportere og søke - gjør det innen 1.juli!

 

Les mer →
 

På tide å rapportere for tilskudd og søke om nytt tilskudd for høstsemesteret 2024!

Nå er søknadsrunde for høsten 2024 for åpnet. Så når du skal rapportere for våren kan du like gjerne registrere ny søknad i samme slengen, så er du sikker på å søke før første øvelse/kursdag. Husk at dette også gir rett til gratis øvingslokaler i offentlige undervisningslokaler! Les mer

 

Øyvind overtar som daglig leder etter Inger 1.sept.

Lederskifte i Agder musikkråd fra 1.september. Da overtar Øyvind Nyvoll stafettpinnen som daglig leder og Inger Haugan Aasland går samtidig av med pensjon. 
 

Les mer

Ingunn er vår nye rådgiver fra 1. septemeber

I konkurranse med hele 70 søkere til stillingen som rådgiver hos oss, trakk Ingunn Lien Gundersen det lengste strået og begynner hos oss 1. september.
Vi ønsker henne hjertelig velkommen i kollegiet. 

Les mer
 

Bandhelg 2024

Hvert år siden 2002 har Agder musikkråd arrangert kurs i Rytmisk musikk for spilleglad ungdom mellom 13 og 19 år. I år blir kurset lagt til helgen 17. oktober til 20. oktober. Start torsdag kveld 17/10. Fredag 18. oktober er det sørlandske lærerstevne, så da har elevene fri fra skolen og kan delta uten å søke fri fra skolen. Påmelding er åpnet, og du finner mer info og påmeldingsskjema på hjemmesiden vår. 

Les mer
 

TONO-saken kort forklart

Det stormer i og rundt TONO om dagen. I denne artikkelen vil vi utdype og oppklare det som har med Norsk musikkråd og rammeavtalen for musikkfrivilligheten å gjøre. Du kan lese om dette på hjemmesiden vår.
Men husk at alle utøverlag (feks. kor/ korps/storband/orkestre/band etc) må rapportere direkte til Tono slik saken står nå. 

Les mer
 
 

Litt fra årsmøtet i Agder musikkråd

På musikkrådets årsmøte i slutten av april ble det blant annet valgt nytt styre, vedtatt strategi- og handlingsprogram og ikke minst delt ut rådets første Inspirasjonspris! Dette kan du ledse mer om på hjemmesiden vår.

 

AGDER MUSIKKRÅD

Postboks 240 , 4802 ARENDAL
E-post: agder@musikk.no
Tlf: 37005548

Du mottar denne e-posten fordi du er påmeldt vår e-postliste.
Dine opplysninger   |   Avmelding   |   Åpne i nettleser
Mailmojo