Du som mottar dette nyhetsbrevet er kontakter vi har registrert i forbindelse
med søknader om tilskudd, info fra din musikkorganisasjon og samarbeidspartene. Hvis du ikke lenger er kontaktperson, og/eller ikke ønsker å motta neste nyhetsbrev, så kan du melde deg av nederst på siden.

God jul og godt nytt musikkår!

Vi på kontoret i Agder musikkråd tar juleferie, men sjekker e-post i romjulsdagene. Kontoret i Arendal er stengt fra 22. desember til 1. januar. Kontoret i Kristiansand er stengt fra 8. desember til 7. januar. Trenger du hjelp med rapporter o.l. så send e-post til agder@musikk.no. Vi hjelper deg gjerne!

Ny tilskuddsordning for instrumentalensembler

Rekruttering og deltakelse i korps, orkester og instrumentalensembler, frist 31. januar

I 2024 kan dere motta et ekstra tilskudd for å gi flere barn og unge muligheter til å delta i instrumentalensembler som feks. korps, orkester, storband, spelemannslag, trekkspillorkester etc. Midlene kan brukes på feks. rekrutteringsaktiviteter, redusere kontingenten, dirigent- og instruksjonskostnader, leie av øvingslokaler, gjennomføre konserter, kurs, seminarer, konkurranser, reise, nødvendig utstyr eller samarbeidsprosjekter.

Les mer under overskriften

Akustikk i musikklokaler

Lokaler som er egnet til musikkaktivitet er viktig både for
det musikalske resultatet, trivsel og hørsel! Agder musikkråd har musikklokaler som en av sine prioriterte oppgaver - og vi kan hjelpe de som trenger bistand!

Les mer under overskriften